Granny Grey

NAK Color Mask

 ▪ Your hair is your best accessory ▪

Granny grey haar staat al een enige tijd op mijn verlanglijstje, maar de kans op spijt van een permanente (extreme)  haarkleuring is bij mij altijd erg aanwezig. Ik hou ervan om iets anders te zijn, alleen is draagbaar een vereiste. Vanaf het eerste moment dat Instagram volliep met deze trend was de wil wel aanwezig, maar durfde ik het niet aan.

Nu werd ik onlangs uitgenodigd door Trendrecipe Concept Store in Haarlem voor het Candy Color Hair Event. Hier zag ik, naast alle andere hippe pastel kleuren, dat er ook de optie was voor Granny Grey kleur. BINGO!

Deze kleur blijft ongeveer 6-8 wasbeurten zitten en het resultaat is geweldig, ik wist niet dat dit mogelijk was met slechts een haarmasker! De producten die zijn gebruikt voor deze kleur zijn van het merk NAK. Dit is een Australisch merk. Australiërs hebben veel te maken met zon (dit zorgt voor snelle verkleuring) en hebben zodoende dit parabeen, sulvaatvrije masker ontwikkeld.

Kleurspecialiste Cindy van Leeuwen, die onder andere 6,5 jaar voor L’Oréal Professionals heeft gewerkt, is lekker aan de slag gegaan. Het intrekken kostte slechts 15 minuten(!). Zie in de onderstaande video voor het supercoole eindresultaat!

 

Graag ook een keertje lekker gek doen en lekker experimenteren met leuke pastelkleuren? Bij Trendrecipe Concept Store, online of in Haarlem, zijn de Nak color masque’s te koop waarmee jij al zelf je eigen (tijdelijke) look kan creëren!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>