Fashion meets function AGAIN!

Hair Tie Bracelet

▪Embrace The Messy Bun▪

Of welke hair(up)do jij leuk vindt! Het gaat er niet om welke hairdo jij graag hanteert, maar het gaat om jouw haar elastiekje. De beste bewaarplek voor deze essentiële dingen is de pols. We willen ze niet kwijtraken natuurlijk!
De meeste elastiekjes zijn best stevig en laten een afdruk achter op jouw pols, of in het slechtste geval knelt je pols helemaal af en wordt het een ziekenhuis verhaal. Is niet de bedoeling!!
Nu is hier een superslimme en fashionable oplossing voor bedacht, namelijk een armband met een uitsparing waar jou jouw haar elastiek perfect kan bewaren en hij heet de Hair Tie Bracelet! Deze armbanden beschermen jouw polsen en bewaren tegelijkertijd jouw elastiekje op jouw favoriete plek.

Haar elastiekjes zijn in honderden verschillende soorten en maten te verkrijgen, dus je kan zelf ook nog even mixen en matchen met de kleur van het haar elastiekje. Mocht je daar niet zo’n ster in zijn, dan worden er naast de armbanden ook elastiekjes verkocht welke jij leuk kan combineren, lekker makkelijk!

Deze superleuke armbandjes zijn in vele verschillende soorten en stalen te verkrijgen. Mijn favoriet is de Rose Gold. Wil jij ook jouw Hair Tie Bracelet bestellen, klik dan hier.

Hair tie bracelet          Hair tie bracelet

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>