How to use INHERSKIN

Skin First, Makeup Second

▪Healthy Skin Is A reflection Of Overall Welness▪

Wanneer je dit artikel leest, ben je hoogstwaarschijnlijk al bekend met INHERSKIN en wil je graag weten hoe je het moet gebruiken. Ben je nog niet bekend met dit beauty product, klik dan hier voor meer productinformatie.

How to use:

Belangrijk voor het gebruik, eerst het flesje even schudden zodat de vlokken goed verdeeld zijn. Beide oliën hebben 3 tot 5 druppels nodig en goed verdelen over het gezicht. Daarna in masseren, de olie trekt erg snel in. Voor het aanbrengen is het wel belangrijk dat de huid goed droog en schoon is.

Wanneer er vocht (water) in de flesjes terecht komt, kan deze troebel worden. Schrik niet dit is een natuurlijke reactie. Er is dan ook geen nood aan de man, de oliën blijven gewoon hun werk doen.

Ook kan het zo zijn, dat wanneer het wat kouder is, dat de SILVER BY NIGHT wat troebeler kan worden. Dit komt omdat het hoofdingrediënt, Tamanu, stolt bij temperatuur onder de 22 graden. Nu is het tegenwoordig niet snel houder in huis dan 22 graden. Mocht dit wel het geval zijn, zet dan even de olie (goed dichtgedraaid) in een badje met warm water, dan zal deze al snel weer mooi helder zijn.

Mocht het zo zijn dat jij geen voedingstoffen op de huid gewend bent (je gebruikt bijvoorbeeld een creme uit de supermarkt), dan kan het zo zijn dat je een lichte reactie krijgt van de oliën. Ook hier hoef je niet van te schrikken, deze reactie is normaal. De huid moet wennen aan deze vitaminen en mineralen en zal ook direct reageren door al het diepliggende vuil uit de huid te gooien.

Heb jij jouw setje nog niet besteld, maar wil je deze wel graag bemachtigen? Klik dan hier!!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>