Goodbye Mascara, Hello Lashperm!

ICurl Wimper Permanent

 ▪Life is short, your lashes shouldn’t be ▪

Social media stroomt vol met BNN’ers die posten dat zij zweren bij een beautysalon in Amsterdam. Na het zien van posts die onder andere Lieke van Lexmond en Roxanne Hazes plaatste werd ik erg nieuwsgierig naar Beautyvibes in Amsterdam. Tijdens onze filmdag bij BeautyVibes kwamen we ook nog andere vrouwelijke BNN’ers tegen, maar deze mogen wij helaas niet kenbaar maken.

iCurl behandeling zorgt voor optisch langere wimpers zonder het gebruik van wimperextentions. Deze techniek is vergelijkbaar met haar-permanent, maar dan voor de wimpers. Er wordt gebruik gemaakt van twee verschillende klemmen met daarin een vloeistof. De wimpers worden met deze klemmen vanaf de haarwortel gelift en de vloeistof zorgt ervoor (net als bij haar-permanent) dat de wimper zo blijft staan.

Ga jij op vakantie óf vind je het gewoon supermooi om gekrulde wimpers te hebben zonder het gebruik van een wimperkrultang? dan is dit ZEKER iets voor jou!
In totaal duurt de behandeling maar 20 minuten (en is 100% pijnloos), dus binnen een half uur sta je met je prachtige wimpers weer buiten.
De levensduur van de menselijke wimpers bedraagt circa 100 dagen en daarna vallen ze uit. Dus vandaar dat je de behandeling iedere 2 maanden mag herhalen. De kosten van deze behandeling vind je hier.

 

Onderstaand vind je een video waarin je de voor- en na foto’s  ziet, ook zie je hoe deze behandeling in zijn werk gaat!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>