Farsáli 24k Rose Gold Elixir

The new beauty secret is out!

 ▪ Beautyful Makeup Starts With Beautyful Skin ▪

 

Deze wonderolie is ontwikkeld door wetenschappers in de US en is geschikt voor alle
huidtypes. Nu moest ik dit natuurlijk met mijn eigen ogen zien en ervaren. Ik gebruik nu bijna 8 dagen de Farsáli 24k Rose Gold Elixir en ik ben verkocht!

Naast dat je deze olie kunt gebruiken als een Wonderolie Farsáli 24k Rose Gold Elixir - INHERSCENEdagelijkse moisturizer, is deze olie ook een
toegevoegde waarde voor het aanbrengen van jouw make-up! Je kent het vast wel. Na enkele uren komen er wat velletjes rondom jouw neus of een andere plek waar jij snel wat
droger wordt op jouw gezicht. Wanneer je deze olie mengt met jouw foundation, zal deze langer mooi blijven zitten en droogt deze niet uit. Happy Me!

Hoe te gebruiken

Ik heb deze olie voor beide doeleinde gebruikt, zowel als  moisturizer als het mengen met de foundation. Beide manieren vind ik niet alleen heel prettig, omdat het superlekker citrus achtig ruikt, maar ook omdat ik geen droge huid meer heb gehad.

Wil je deze olie als moisturizer gebruiken dan breng je 3 tot 4 druppels aan op jouw gezicht, hetzelfde als een dag/nachtcrème. Super simpel en echt nog geen 10 seconden werk, I LIKE IT!

Om deze olie te laten mengen met jouw foundation adviseren zij eerst om de foundation globaal aan te brengen op jouw gezicht (met puntjes) en dan 2-3 druppels olie aan te brengen op een vochtige Beautyblender / Make-up sponsje en dan met dit gedeelte van de spons de foundation te mengen.banner_rge02

Gold

Het goud is er niet alleen om de olie er superclassy uit te laten zien, maar het heeft ook nog een functie(!). De gouden vlokjes geven de huid een stralende gloed, wie wil dat nou niet!

Ingrediënten

De basis van dit luxe Elixir is:

  • Rozenbottel zaad olie
  • Hoog linolzuur en linoleenzuur
  • Vitamine C
  • Vitamine A (retinol)

Deze ingrediënten zijn van essentieel belang voor de gezondheid van de huid. Rozenbottel zaad bestaat voor 77% uit vetzuren, dit verminderd onder andere de verschijning van fijne lijntjes, hyperpigmentatie (pigmentvlekken), en striae.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>